Εκδηλώσεις

Επιδείξεις Μόδας

Γιώργος Ζέτης Υπέρ της Μέλισσας

«Φιλανθρωπική εκδήλωση για τη Μέλισσα»

Με μεγάλο ενθουσιασμό οι φίλοι της μόδας παρακολούθησαν την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012 την επίδειξη του νέου και πολλά υποσχόμενου σχεδιαστή Γιώργου Ζέτη ,στο Bar-Restaurant «Maison Crystal» στη Θεσσαλονίκη.

Τα σχέδια του Γιώργου Ζέτη φέρνουν έναν αέρα ανανέωσης και φαντασίας στο χώρο της μόδας. Επηρεασμένος από τις διακοσμητικές λεπτομέρειες της αρχιτεκτονικής του Antonio Gaudi κατά την περίοδο της Art Nouveau, τολμά να χρησιμοποιήσει έντονα χρώματα και σχέδια καθώς και αντισυμβατικά υλικά προβάλλοντας ωστόσο το γυναικείο σώμα και τονίζοντας τη θηλυκότητα.

Το όλο εγχείρημα έντυσαν μουσικά το συγκρότημά “The Secret” νικητές του διαγωνισμού Eurovoice 2010, οι οποίοι ξεσήκωσαν το κοινό με τις Dance και Club Rock επιτυχίες τους.

Οι δημιουργίες του σχεδιαστή συνδυάστηκαν, με καλόγουστα χειροποίητα υποδήματα από τη συλλογή Dress2impress του Ιωάννη Γιαμουρίδη, καθώς και με κομψά γυαλιά του καταστήματος οπτικών Ταρασούδης. Τα χτενίσματα των μοντέλων επιμελήθηκαν τα κομμωτήρια YIANNI HAIR SPA, ενώ το μακιγιάζ επιμελήθηκε η Ρούλα Τοπάλη.

Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης διατέθηκαν υπέρ των σκοπών του ορφανοτροφείου θηλέων «Η Μέλισσα» το οποίο επιτελεί σημαντικό έργο όσον αφορά σε κορίτσια ορφανά ή κορίτσια από 6 έως 18 ετών που το οικογενειακό τους περιβάλλον έχει κριθεί ανεπαρκές λόγω οικονομικών ή νοητικών προβλημάτων, το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρίες και τα καταστήματα: Les Jolies, o Αγαπητός στην Παύλου Μελά, η πλαστικός χειρουργός Χριστίνα Χριστοφορίδου, το κατάστημα οπτικών Ταρασούδης, το κολλέγιο ΑΚΤΟ, τα γραφιστικά επιμελήθηκε η Εύα Μερζιεμεκίδου , τη φωτογράφιση ανέλαβαν, οι Γιώργος Καραμπίνης, Δήμητρα Μερζιεμεκίδου και Παναγιώτης Γαλατσάνος και οι συντελεστές τις επίδειξης φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο ΤΗΕ ΜΕΤ.

Τη διοργάνωση της επίδειξης ανέλαβε η εταιρία Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας
EPI-DIRECT Λήδα Παπαδοπούλου. Χορηγοί επικοινωνίας ήταν το περιοδικό Adore, το τηλεοπτικό κανάλι Μακεδονία TV, το διαδικτυακό κανάλι livemedia.gr., ο οδηγός διασκέδασης www.highsociety.gr και το www.myflashbackfashion.com