Εκδηλώσεις

Εγκαίνια Καταστημάτων

Εγκαίνια ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ – Έκθεση Φωτογραφίας

Συνέβη στη Θεσσαλονίκη!
Μία εκδήλωση, μία έκθεση, μία συναυλία και ο κόσμος της Θεσσαλονίκης στο ολοκαίνουργιο κατάστημα της Κωτσόβολος!

Η No1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, υποδέχθηκε την Τρίτη 19 Μαΐου, στο καινούργιο της κατάστημα στην οδό Τσιμισκή 43 (Εμπορικό Κέντρο Πλατεία) το κοινό της Θεσσαλονίκης σε μία βραδιά με πολλή μουσική, θετική ενέργεια, απίστευτα δώρα και μία καταπληκτική έκθεση φωτογραφίας, από τους ίδιους τους πολίτες της Θεσσαλονίκης που συμμετείχαν στο διαγωνισμό «Κρυφές Γωνιές της Πόλης».

Η Ντέμη Παπαδοπούλου, παραγωγός του offradio και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα, άνοιξαν με μοναδικό τρόπο τη βραδιά η οποία συνεχίστηκε με την αποκάλυψη της έκθεσης των 20 φωτογραφιών που κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής, με μέλη τον Απόστολο Γιαννακόπουλο (SONY), τον Βαγγέλη Ιωακειμίδη (Διευθυντής Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης), τον Κώστα Σταματάκη (Κωτσόβολος), τον Γιώργο Τούλα (Περιοδικό Παράλλαξη), την Έλλη Χρυσίδου (Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας & Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης). Την εκδήλωση ξεσήκωσε στους απίθανους ρυθμούς του το συγκρότημα των Émigré. 

Η εκδήλωση ήταν ταυτόχρονα και το σημείο έναρξης της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των 3 νικητών με τις καλύτερες φωτογραφικές λήψεις.