Εκδηλώσεις

Εγκαίνια Καταστημάτων

Εγκαίνια The Zoo Club

Το Zoo Club μετά την επιτυχημένη 9ετή παρουσία του βρεφονηπιακού σταθμού-νηπιαγωγείου στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, συνεχίζει να μεγαλώνει και δημιούργησε έναν δεύτερο, πανέμορφο χώρο στους Ελαιώνες Πυλαίας, τα εγκαίνια του οποίου πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία, ενώ για τους μικρούς επισκέπτες υπήρχαν ευχάριστες εκπλήξεις και πολύ παιχνίδι.
Νέοι γονείς είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον άρτια εξοπλισμένο παιδικό σταθμό και να γνωρίσουν όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται από το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό και στόχο έχουν την εκπαίδευση των παιδιών και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους.
Συγκεκριμένα, σε 11.000 τ.μ. στους Ελαιώνες Πυλαίας (Ανατολής 40), διαμορφώθηκε ένας ασφαλής και ευχάριστος χώρος, αντάξιος των καλύτερων Ευρωπαϊκών και Αμερικανικών προτύπων, ο οποίος δημιουργήθηκε με σεβασμό και αγάπη στα παιδιά και επίκεντρο την 20χρονη εμπειρία των ανθρώπων του Zoo Club επάνω στην προνηπιακή και νηπιακή εκπαίδευση.
Μεγάλη σημασία όπως πάντα δόθηκε στην επιλογή των χρωμάτων, του εξοπλισμού, στη διαμόρφωση των κήπων και της παιδικής χαράς, στο σχεδιασμό των οποίων συμμετείχαν παιδοψυχολόγος και εξειδικευμένος αρχιτέκτονας έχοντας σαν γνώμονα τις ανάγκες των παιδιών και ακολουθώντας πιστά τις προδιαγραφές λειτουργίας σύμφωνα με τη νομοθεσία.
To Zoo Club παρέχει στα παιδιά ένα ασφαλές, γεμάτο στοργή περιβάλλον. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι δομημένα ανάλογα με την ηλικία των παιδιών και έχουν δημιουργηθεί με την παραδοχή ότι το κάθε παιδί είναι μοναδικό και έξυπνο και έχει τον δικό του τρόπο μάθησης.