Εκδηλώσεις

Λοιπές εκδηλώσεις

ΕΓΚΑΙΝΙΑ NEOY CAMPUS ΑΚΤΟ

Σε ένα opening party με εικαστικά δρώμενα, πολύ μουσική και χαρούμενη ατμόσφαιρα γιόρτασε την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς ο ΑΚΤΟ, στις νέες του εγκαταστάσεις 26ης Οκτωβρίου 38-40 και Α. Γεωργίου στη Θεσσαλονίκη .Οι υπεύθυνοι του Campus υποδέχτηκαν σπουδαστές και καθηγητές του κολεγίου καθώς και γνωστούς εκπροσώπους των τεχνών, της ακαδημαϊκής κοινότητας και των ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης σε μια ξεχωριστή βραδιά.
Οι καλεσμένοι αφού απόλαυσαν τα εικαστικά δρώμενα που πραγματοποιήθηκαν στο αίθριο, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους νέους χώρους του ΑΚΤΟ και να γνωρίσουν όλες τις δυνατότητες που προσφέρει το νέο υπερσύγχρονο Campus συνολικής επιφάνειας 3.000 m2.
Ο ΑΚΤΟ, κορυφαίο κολέγιο Τέχνης και Design στην Ελλάδα ,με 2.000 σπουδαστές και 14.000 αποφοίτους, λειτουργεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ως επικυρωμένο κολέγιο του Βρετανικού Πανεπιστημίου Middlesex προσφέροντας ολοκληρωμένες σπουδές σε επίπεδο Bachelor και Master of Arts in Design στους τομείς των Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, του 3D Animation, των Multimedia Εφαρμογών και του Marketing.