Εκδηλώσεις

Εγκαίνια Καταστημάτων

Εντυπωσιακά εγκαίνια με ένα ακόμη Golden-i !

Η εμπειρία Apple ξεκίνησε στις 23 Μαΐου στο νέο Golden-i, στο Εμπορικό Κέντρο Πλατεία, Τσιμισκή 43, με ένα φανταστικό πάρτι, γεμάτο εκπλήξεις και πολλά δώρα.

Αθήνα, Μάιος 2013 – Το 3ο κατάστημα Golden-i, είναι από χθες 23 Μαΐου γεγονός. Η ACE-Hellas εγκαινίασε ένα ακόμη Golden-i, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, δημιουργώντας έτσι τη μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων Apple Premium Reseller στην Ελλάδα. Το νέο κατάστημα λειτουργεί στο Εμπορικό Κέντρο «Πλατεία», Τσιμισκή 43, στην καρδιά της πόλης.

Τα επίσημα εγκαίνια πλαισιώθηκαν από πολύ διασκέδαση, μουσική, χορό, εκπλήξεις, δώρα, αλλά και την εντυπωσιακή κατάβαση από τρεις ειδικούς στο είδος, που άνοιξαν την αυλαία του νέου καταστήματος.

Μία από τις πιο δυνατές ελληνικές ομάδες του hiphop dance, οι εκπληκτικοί Loona Beats Crew ξεσήκωσαν το κοινό που έσπευσε να τους θαυμάσει επί σκηνής, ενώ μαζί στα εγκαίνια του Golden-i ήταν και η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός του ΖΟΟ radio 90,8 της Θεσσαλονίκης Μαρία Αντωνά, με το επιτυχημένο δίδυμο των Vibers που γέμισαν με δυνατά Vibes το χώρο.

Εκατοντάδες ήταν οι λάτρεις της τεχνολογίας που έσπευσαν να γιορτάσουν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Golden-i, όπου πλέον θα μπορούν να βρουν όλα τα καινοτόμα προϊόντα της Apple που άλλαξαν τον κόσμο, αξεσουάρ καθώς και το μοναδικό εξουσιοδοτημένο service στη Βόρεια Ελλάδα. Όσοι μάλιστα πραγματοποιήσουν αγορές από το καινούργιο κατάστημα στην Τσιμισκή μέχρι το Σάββατο 25 Μαΐου, μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για πολλά δώρα!

Να σημειώσουμε, ότι τα δύο καταστήματα της Θεσσαλονίκης είναι τα μόνα πιστοποιημένα σημεία παροχής κάθε είδους τεχνικής υποστήριξης (service) σε ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα ως Apple Authorized Service Provider για τα προϊόντα της Apple (εκτός iPhone).

Στα καταστήματα Golden-i, βρίσκει κανείς όλη τη σειρά των υπολογιστών Mac, το μοναδικό iPhone, τα πρωτοποριακά iPad, τα αξεπέραστα iPod, αλλά και μία πληθώρα από αξεσουάρ Apple καθώς και τρίτων κατασκευαστών. Τα προϊόντα μπορεί κανείς να δει ζωντανά και να περιεργαστεί ενώ πραγματοποιούνται και εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια χρήσης των συσκευών και των εφαρμογών. Το άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο από την Apple προσωπικό των Golden-i, είναι έμπειροι χρήστες προϊόντων Apple, με γνώσεις, συνεχή κατάρτιση, ενημέρωση και πιστοποιήσεις από τα επίσημα εκπαιδευτικά κέντρα της Apple.

Οι επισκέπτες των καταστημάτων Golden-i, επωφελούνται από τις μεγάλες προσφορές και τις ευκολίες πληρωμής, ενώ έχουν τη δυνατότητα να γίνουν μέλη του Gold Club, ώστε να απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια καθώς και έκπτωση 5% για όλες τις αγορές σε όλα τα αξεσουάρ τρίτων κατασκευαστών και να βρίσκονται πάντα σε προτεραιότητα όσον αφορά στην αγορά των νέων προϊόντων που είναι σε αναμονή. Εκπτώσεις όμως γίνονται και για τους φοιτητές και σπουδαστές που θα επισκεφθούν τα Golden-i για τις αγορές τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Να σημειώσουμε ότι τα καταστήματα Golden-i βρίσκονται σε τρία σημεία στην Ελλάδα: στην Αθήνα στο Golden Hall (Μαρούσι) και στη Θεσσαλονίκη, στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos και στο εμπορικό κέντρο Πλατεία.

Περισσότερες πληροφορίες για τα καταστήματα Golden-i και το θαυμαστό κόσμο των πρωτοποριακών προϊόντων Apple, είναι διαθέσιμες ψηφιακά στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.golden-i.gr

Golden-i. Ο ειδικός της Apple, κοντά σου!

Σύντομο προφίλ της ACE-Hellas

Η ACE-Hellas AE (www.ace-hellas.gr) ιδρύθηκε το 1979 και από το 1999 είναι μέλος του ομίλου Quest. Σήμερα έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πλέον καινοτόμους παρόχους ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Στρατηγικός συνεργάτης των μεγαλύτερων εταιριών στο χώρο της πληροφορικής (Apple, Dell, HP, Contex, Microsoft, Autodesk, κ.ά.) και με πελατολόγιο που περιλαμβάνει περισσότερες από 7.000 εταιρείες σε Ελλάδα και Κύπρο. Η ACE-Hellas έχει αναπτύξει πέντε τομείς δραστηριοποίησης: CAD Solutions (ανάπτυξη, διάθεση και υποστήριξη εφαρμογών τεχνικού λογισμικού), Mobile Solutions (ανάπτυξη, διάθεση και υποστήριξη πρωτοποριακών mobile εφαρμογών), Hardware Solutions (διάθεση και τεχνική υποστήριξη του εξοπλισμού του γραφείου σας), ERP Solutions (ανάπτυξη και διάθεση ERP/CRM εφαρμογών) και Retail Solutions (καταστήματα Golden-i, προϊόντα και αξεσουάρ λιανικής).

Υπεύθυνη επικοινωνίας:

Πέννυ Ιωακείμ
Τηλ: 2106068636
Fax: 2106068699
Κιν : 6946907908
E-mail: pioakim@ace-hellas.gr