Εκδηλώσεις

Uncategorized

Η νέα συλλογή PRADA OLFACTORIES

Παρουσίαση της PRIVATE COLLECTION από τον οίκο PRADA, OLFACTORIES Η νέα συλλογή αρωμάτων PRADA OLFACTORIES παρουσιάστηκε την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου σε ένα private event που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη στο κατάστημα attica στο κέντρο της πόλης. Οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στο μαγικό κόσμο αρωμάτων του οίκου Prada και να μαγευτούν από τα μοναδικά αρώματα, υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Η Private συλλογή OLFACTORIES, κυκλοφορεί σε επιλεγμένες χώρες και σε περιορισμένο αριθμό καταστημάτων σε όλο τον κόσμο. Είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τον οίκο μόδας Prada, με το κάθε άρωμα να είναι εμπνευσμένο από γνωστά τραγούδια και ταινίες. Συνδυάζει το παλιό με το νέο, το κλασικό με το μοντέρνο, το παράδοξο με το συνηθισμένο. Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες, δημιουργεί αναμνήσεις και συναισθήματα και μας ταξιδεύει στο μοναδικό κόσμο του οίκου Prada, αφού το κάθε άρωμα είναι τοποθετημένο σε ειδική μεταξωτή θήκη, της οποίας τα σχέδια είναι εμπνευσμένα από vintage συλλογές υφασμάτων του οίκου.

Η συλλογή PRADA OLFACTORIES στην Ελλάδα διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα attica, στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αποκλειστικός διανομέας του οίκου Prada στην Ελλάδα είναι η Γρ. Σαράντης Α.Ε. #pradaolfactories