Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Κοπή πίτας του Συλλόγου ΣΤΟΡΓΗ, επίδειξη μόδας Fena

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε  η κοπή της πίτας που διοργάνωσε πρόσφατα ο Σύλλογος Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών ΣΤΟΡΓΗ.

Στο κατάμεστο ξενοδοχείο Hyatt Regency, τη διακόσμηση του οποίου επιμελήθηκε ο Βερνάρδος Βερναρδάκης,τα μέλη και οι φίλοι της Στοργής είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την επίδειξη μόδας Ανοιξη – Καλοκαίρι 2014 της Fena που ήταν και ο μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης και παρουσίασε τις συλλογές prêt-a- porter των οίκων, Laurél, Marccain, Caractére, Furstenberg.
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν:ο πλαστικός χειρουργός Κυριάκος Κυριακού, η τεχνική εταιρία Σαμαράς και Συνεργάτες, το Οφθαλμολογικό Κέντρο Ophthalmica, η Intermed με τα προιόντα Eva, το κατάστημα αρωμάτων ZONIOU, H ΚΥΑΝΑ προϊόντα περιποίησης μαλλιών, το Παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης ,η ψαροταβέρνα Christofer, η εταιρία IΝART, το Club Cheval.

To κρασί ήταν ευγενική προσφορά της εταιρίας Mediterra και η βασιλόπιτα του ζαχαροπλαστείου Αβέρωφ.

Τις κομμώσεις των μοντέλων επιμελήθηκαν τα κομμωτήρια YIANNI HAIR SPA και το μακιγιάζ τα SEPHORA.

Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν το περιοδικό, Close Up, η εφημερίδα Αγγελιοφόρος και Aggelioforos .gr , το διαδικτυακό κανάλι Livemedia.gr καθώς και το MAKEDONIA TV.