Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

«Μια λαμπερή βραδιά για τα παιδιά της Στοργής με τηv Άννα Βίσση»

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε πρόσφατα   το Χριστουγεννιάτικο Gala  του Συλλόγου Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ».  

Στο κατάμεστο  και υπέροχα στολισμένο με τη φροντίδα των Αντυ και Τίτη Δάνου, ballroomτου ξενοδοχείου Hyatt στη Θεσσαλονίκη, το κοινό της πόλης και οι φίλοι της Στοργής  ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα όπου πρωταγωνιστές ήταν η κοινωνική ευαισθησία και η αγάπη για τα παιδιά.

Η Πρόεδρος της «ΣΤΟΡΓΗΣ», κυρία Τίμη Μπακατσέλου, απηύθυνε  χαιρετισμό και μίλησε για το έργο του Συλλόγου , το οποίο περιλαμβάνει 22 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς με περίσσευμα αγάπης για τα καρκινοπαθή παιδιά και τις οικογένειές τους.  Σημαντικό έργο της «ΣΤΟΡΓΗΣ» αποτελεί το πλήρως εξοπλισμένο Αιματολογικό Κέντρο στο Νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, ενώ εδώ και έναν χρόνο λειτουργεί  ο Ξενώνας  Φιλοξενίας Καρκινοπαθών Παιδιών και των συνοδών τους στην Καλαμαριά, που αποτέλεσε όραμα και έργο ζωής για τα μέλη της «ΣΤΟΡΓΗΣ».

Την βραδιά λάμπρυνε με την παρουσία της η απόλυτη σταρ, Άννα Βίσση, με μια μοναδική παράσταση ειδικά για τη «ΣΤΟΡΓΗ». Η κα Βίσση την προηγουμένη της εκδήλωσης σε συγκινητική ατμόσφαιρα επισκέφθηκε τον Ξενώνα και ενημερώθηκε για το έργο της «ΣΤΟΡΓΗΣ».

Επιπλέον, ευχάριστη έκπληξη  της  βραδιάς αποτέλεσε το fashionwaackingperformance της χορηγού εταιρίας DOCAπου παρουσίασε μέρος της συλλογής Φθινόπωρο- Χειμώνας 17-18.

Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί για τη λειτουργία του Ξενώνα Φιλοξενίας Καρκινοπαθών Παιδιών, ενώ αξίζει να αναφερθεί η συμβολή των χορηγών της εκδήλωσης με την υποστήριξη των οποίων διοργανώθηκε η εκδήλωση. Συγκεκριμένα η «ΣΤΟΡΓΗ» ευχαριστεί: Τον Χρυσό Χορηγό κοσμηματοπωλείο Gofas που προσέφερε το υπέροχο γούρι της χρονιάς στις κυρίες, την Αναγέννηση ΑΕ, Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης, την MPPharmaAE,   τα Πολυκαταστήματα Attica, την AegeanAirlines, το Κτήμα Παυλίδη,  τη ΣΥΦΑ, τα καλλυντικά NaturaSiberica, το Μητροπολιτικό Κολέγιο, τον πλαστικό χειρουργό Πρόδρομο Παπαϊωάννου, το Lidl, τα MediCosmetic, τον παιδίατρο Νίκο Καρανταγλή, τηνHellasFin, την Ετεα ΑΕ, την Καρούλιας ΑΕ, ForumAE, το εστιατόριο Μαύρη Θάλασσα, τηνImpel, το Ιάκεντρο, την SuppleKeyHealth, την Εταιρία Συμβούλων Νόησης, το ξενοδοχείο Πύρρειον, τηνPortaImpressa, LimousinesGreece, ανθοπωλείο Στάγκος, Reprotime, MyPhotos.