Εκδηλώσεις

Φιλανθρωπικά γκαλά

ΝΕΟΙ υπέρ της ΣΤΟΡΓΗΣ 2011

 YOUR MOOD, CHANGE YOUR LIFE 

CHANGE

Λαμπερό φιλανθρωπικό γκαλά της ΜΚΟ ΝΕΟΙ υπέρ της ΣΤΟΡΓΗΣ

Τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών “ΣΤΟΡΓΗ”, κ. Τίμη Μπακατσέλου, η Πρόεδρος της μη-κυβερνητικής οργάνωσης Νέοι Ευρωπαίοι Οργανωμένοι Ικανοί “Ν.Ε.Ο.Ι.”, κ. Άννα Ευθυμίου και το μέλος της Στοργής, κ. Εύα Κοντού, υποδέχτηκαν εκλεκτούς προσκεκλημένους στο καθιερωμένο, καλοκαιρινό φιλανθρωπικό γκαλά της πόλης που πραγματοποιήθηκε φέτος στο Maison Crystal, τη διακόσμηση του οποίου επιμελήθηκε ειδικά για την ημέρα με ιδιαίτερο μεράκι και έμπνευση και φέτος η Κυριακή Σιδηροπούλου.

Το highlight της βραδιάς ήταν η επίδειξη της νέας συλλογής των αγαπημένων μαγιό της πόλης Elegance και Elegance + που ήταν και ο Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης, υπό την έμπνευση και καθοδήγηση του art director Άρη Γεωργιάδη.

Με μότο αλλάξτε τη διάθεσή σας, αλλάξτε τη ζωή σας (Change your mood, Change your life), η εκλεκτή νεολαία της πόλης ανταποκρίθηκε για 3η συνεχή χρονιά στην πρωτοβουλία της ΜΚΟ ΝΕΟΙ για την υποστήριξη του πολύτιμου έργου της Στοργής που θέτει ως βασικό άξονα την καλύτερη φροντίδα των παιδιών που υποφέρουν από νεοπλασματικές ασθένειες. Νέοι και μεγαλύτεροι ενωμένοι φέτος περισσότερο από ποτέ, έδωσαν το μήνυμα από κοινού εν μέσω της δύσκολης εποχής που διανύουμε και έχει επηρεάσει όλους μας, ακόμα περισσότερο δε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.