Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Ν.Ε.Ο.Ι υπέρ Στοργής 2012

Με μότο «Enjoy sharing a peace of love», διοργανώθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά, η καθιερωμένη φιλανθρωπική καλοκαιρινή εκδήλωση από την μη κυβερνητική οργάνωση Νέοι Ευρωπαίοι Οργανωμένοι Ικανοί “Ν.Ε.Ο.Ι.”, υπέρ του Συλλόγου Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών “ΣΤΟΡΓΗ”.

Το μέλος του Δ.Σ της Στοργής, κ. Βούλα Πενέλη, ευχαρίστησε την Πρόεδρο της μη-κυβερνητικής οργάνωσης “Ν.Ε.Ο.Ι.”, κ. Άννα Ευθυμίου καθώς και το μέλος της Στοργής, κ. Εύα Κοντού, για την πρωτοβουλία και τη φροντίδα αυτής της διοργάνωσης. Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για την ανέγερση του ξενώνα φιλοξενίας καρκινοπαθών παιδιών και των συνοδών τους, στη Θεσσαλονίκη.

Κατάμεστο το υπέροχα διακοσμημένο Bar Restaurant Les Zazous δια χειρός Νένας Γιαννάκη με διακοσμητικά αντικείμενα Studio Kosta Boda Illum, όπου νέοι αλλά και μεγαλύτεροι ενωμένοι φέτος περισσότερο από ποτέ, έδωσαν από κοινού το «παρών» αλλά και το θετικό μήνυμα αγάπης και συμπαράστασης, εν μέσω της δύσκολης εποχής που διανύουμε και έχει επηρεάσει το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας, ακόμα περισσότερο δε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Πολύτιμη και φέτος η υποστήριξη της εκδήλωσης από τους χορηγούς με πρώτο υποστηριχτή την Wind Hellas και χορηγούς: την πλαστικό χειρουργό Γιολάντα Πεπέ, τη Fitness της Nestle, τα ποδήλατα Θεοτόκης, την Coco-Mat, το Παντοπωλείο Θεσσαλονίκης, την ZKP Consultans, την εταιρία Notos Com με τα καλλυντικά Yves Rocher, τα Αμπελόφυλλα Μαριάνας, το Κτήμα Γεροβασιλείου, την West Coast Cooler, το αρτοποιείο Yummy , το ανθοπωλείο ΣΤΑΓΚΟΣ, , το δημιουργικό γραφείο Reassign Ρέα Δουφέκα, το Copy House+ και την Whale Graphics.

Ακόμη ,υποστηρικτές υπήρξαν τα σωματεία: Rotaract Club of Panorama,RC Anatolia, ΕΝΔΟΝ και η Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος.

Χορηγοί επικοινωνίας: τα έντυπα Αγγελιοφόρος, Close Up,το portal www.agelioforos.gr, και το τηλεοπτικό κανάλι Μακεδονία TV.