Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Παρουσίαση της WIND Running Team στο ΜΕΤ

7Ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος
Ένας αγώνας ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ με χορηγό τη WIND

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο The Met Hotel η WIND ΕΛΛΑΣ παρουσίασε την καμπάνια προβολής του αγώνα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή των τοπικών μέσων, από το δίκτυο των τοπικών καταστημάτων WIND, καθώς και με προωθητικές ενέργειες μέσα στην πόλη.
Με μεγάλη χαρά η WIND Runnιng Team έρχεται και πάλι στη Θεσσαλονίκη και ζητά τη συμμετοχή μας για να τρέξουμε όλοι μαζί προκειμένου να ενισχύσουμε το έργο στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.
Έτσι, για κάθε μία συμμετοχή με την WIND Running Team στον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», είτε στα 5χλμ. είτε στα 10χλμ ή ακόμα και στην Κλασική διαδρομή, η εταιρεία θα δωρίζει 10 ευρώ για τα παιδιά του Ελληνικού Παιδικού Χωριού. Στο κάλεσμα της WIND ανταποκρίθηκαν ήδη έξι δημοφιλείς προσωπικότητες από την πόλη της Θεσσαλονίκης που αναλαμβάνουν τον ξεχωριστό ρόλο του πρεσβευτή της WIND Running Team: η Φαίη Σκορδά, ο Άκης Πετρετζίκης, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Σοφία Γκόσιου, η Ελένη Τσολάκη και ο Πάνος Βλάχος.