Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Πρόσφερε και εσύ ένα εμβόλιο αγάπης

 Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης

Εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα για τους Γιατρούς του  Κόσμου

 

«Πρόσφερε και εσύ ένα εμβόλιο αγάπης» , ήταν το σύνθημα της καθιερωμένης μεγάλης εκδήλωσης που διοργάνωσε με επιτυχία το Σωματείο  “Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» Θεσσαλονίκης  στο ξενοδοχείο  The Met στη Θεσσαλονίκη.

 Ο στόχος της εκδήλωσης  άγγιξε τόσο τους παρευρισκομένους όσο και τους χορηγούς, αφού ήταν η συλλογή χρημάτων για την  αγορά παιδικών εμβολίων για το πολυιατρείο της Οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου Θεσσαλονίκης.

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου The Met Hotel, στολισμένη με τη φροντίδα του Μη με Λησμόνει, όπου τα εδέσματα συνόδευσαν τα κρασιά της εταιρίας Γαία Wines, η  πρόεδρος του Δ.Σ. Έφη Πεϊτσίνη ,ενημέρωσε  το κοινό  για το έργο και τους στόχους του Συλλόγου,ενώ στη συνέχεια  η κ. Σοφία Γκαρανέ , Πρόεδρος της Οργάνωσης  «Γιατροί του Κόσμου» Τμήμα Βορείου Ελλάδος,απηύθυνε χαιρετισμό  και σύντομη ενημέρωση για το έργο τους.

Στην ευχάριστη ατμόσφαιρα της βραδιάς συνέβαλε  με τα τραγούδια της η γνωστή ερμηνεύτρια Εύης Σιαμαντά.

Πολύτιμη ήταν η υποστήριξη της εκδήλωσης από τους χορηγούς με πρώτο, το μέγα χορηγό της εκδήλωσης, το πολυκατάστημα Attica, το τεχνικό γραφείο Σαμαράς και Συνεργάτες, την  πλαστικό χειρουργό  Αθηνά Γιαννοπούλου, την INArt, το κέντρο φυσιοθεραπείας Κυριάκος Βαρζίδης, το κέντρο αισθητικής BeautyFace, την KYANA, τα καλλυντικά Gerovital, το κατάστημα Veluso, , την CocoMat , το PolisHammam, το Μασούτη την ψαροταβέρνα Christofer,  το ζαχαροπλαστείο SugarAngel, την Intermed φαρμακευτικά καλλυντικά, το κατάστημα ΟπτικώνIliofania , το Παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης, την Helloadvertising, ,το τυπογραφείο Diakakis, ενώ  χορηγοί επικοινωνίας, οι εφημερίδες Αγγελιοφόρος και Aggelioforos .gr, το περιοδικό CloseUp,  το TV100, το FM100

Οι Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης ιδρύθηκαν το Νοέμβριο του 2003 και αποτελούν τμήμα της παγκόσμιας μη κυβερνητικής οργάνωσης της οποίας η μητρική εδρεύει στη Ρόδο από το 2001. Στόχος της είναι,  η απάλειψη του ανθρώπινου πόνου, η προώθηση της ειρήνης, η αλληλεγγύη στους μη αναπτυγμένους λαούς, η προστασία των παιδιών, των γυναικείων  δικαιωμάτων καθώς και του περιβάλλοντος, χωρίς καμία φυλετική, θρησκευτική, πολιτική ή άλλη διάκριση.