Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Τιμητική Εκδήλωση Ονοματοδοσίας στη Χ.Α.Ν.Θ.

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η μεγάλη τιμητική εκδήλωση Ονοματοδοσίας των Αθλητικών Εγκαταστάσεων της Χ.Α.Ν.Θ.

Στο κατάμεστο από κόσμο κινηματοθέατρο τιμήθηκαν από τον νυν πρόεδρο της Χ.Α.Ν.Θ Ιωάννη Σωσσίδη για το έργο τους και την καθοριστική συμβολή τους στην αξιοποίηση του οικοπέδου της ΧΑΝΘ με την ανάπτυξη νέων Αθλητικών, Πολιτιστικών και Κοινωφελών Εγκαταστάσεων οι Ευάγγελος Βενιζέλος, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και οι πρώην Πρόεδροι της Χ.Α.Ν.Θ, Βασίλειος Παπαδήμας, Θεοδόσιος Πεσματζόγλου και Νικόλαος Χαρατσάρης.

Στη συνέχεια τιμητικές πλακέτες αποδόθηκαν στους απογόνους τεσσάρων μεγάλων προσωπικοτήτων οι οποίοι συνέβαλλαν καθοριστικά αφιερώνοντας τη ζωή τους στη διαμόρφωση της Χ.Α.Ν.Θ ως μία από τις μεγαλύτερες κοιτίδες αθλητών της Ελλάδας. Για το έργο τους αυτό τιμήθηκαν οι Λούης Ρης, Συμεών Μαυροσκούφης, Τάκης Ταλιαδώρος και Μίμης Τσικίνας.

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η Εύα Μέρτζου και το έργο των τεσσάρων προσωπικοτήτων της Χ.Α.Ν.Θ παρουσίασε ο αθλητικός δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η ονοματοδοσία των εγκαταστάσεων και η αποκάλυψη των πινακίδων του Τάκη Ταλιαδώρου στο κλειστό γυμναστήριο, παλαιό γήπεδο, του Μίμη Τσικίνα στο νέο αθλητικό κέντρο και του Συμεών Μαυροσκούφη στο νέο γυμναστήριο άθλησης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Ιωάννης Μπουτάρης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων Κωνσταντίνος Ζέρβας, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, αθλητικοί παράγοντες,δημοτικοί σύμβουλοι, πρόξενοι, φίλοι και τα μέλη της ΧΑΝΘ.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την παράθεση δεξίωσης στις εγκαταστάσεις του νέου αθλητικού κέντρου.