Εκδηλώσεις

Εγκαίνια Καταστημάτων

Το Παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης

Τρεις γενιές νόστιμη παράδοση!

Λίγο πριν την έναρξη της Σαρακοστής, ο Γιώργος και η Ζωή Σωτηριάδη, συνεχίζοντας την παράδοση του παππού τους Κοσμά, υποδέχτηκαν τους εκλεκτούς τους πελάτες, συνεργάτες και φίλους στο νέο Παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης, έναν χώρο υψηλής αισθητικής, όπου η παράδοση των ελληνικών γεύσεων συναντά τις μυρωδιές όλου του κόσμου.

Το εξαιρετικό delicatessen πρόσφερε στο κοινό της πόλης εκλεκτά Σαρακοστιανά εδέσματα εμπνευσμένα από τα προϊόντα τους, συνοδευμένα με ουζάκι.

Ο Γιώργος και η Ζωή Σωτηριάδη, σε πείσμα της κρίσης, εγκαινίασαν ένα νέο χώρο γαστριμαργικής αναφοράς, που όμως, μεταφέρει την πείρα και τα μυστικά της επιτυχίας της παλιάς γενιάς. Με μότο «αν έχεις μεράκι, όλα γίνονται, ακόμα και σε περίοδο κρίσης», οι ιδιοκτήτες, με σύμμαχο το επιλεγμένο δίκτυο προμηθευτών, δημιούργησαν το Παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης, συνδυάζοντας το άρωμα της παλιάς Θεσσαλονίκης με τις πιο φίνες γεύσεις από όλον τον κόσμο και τις μεθυστικές μυρωδιές που αναδύονται από τα ράφια του. Σημαντικό στήριγμα στην όλη προσπάθεια στέκεται η κόρη των ιδιοκτήτων, Τζένη, που υπό την καθοδήγηση των γονιών της μυείται στα μυστικά του επαγγέλματος και μεταφέρει την παράδοση στη νέα γενιά.

Ένα είναι σίγουρο: το ελληνικό μεράκι επιμένει και όσοι από εμάς το νοσταλγούν, το βρίσκουν σήμερα στο Παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης!