Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Τραγουδάμε για την «ΑΜΥΜΩΝΗ» Θεσσαλονίκης

Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε η πολυσυζητημένη συναυλία για τα παιδιά του συλλόγου «Αμυμώνη Θεσσαλονίκης», στο Παλαί ντε Σπορ! Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική αφού η Θεσσαλονίκη υποδέχθηκε θερμά τους 8 μεγάλους  καλλιτέχνες που συμμετείχαν αφιλοκερδώς στη συναυλία. Οι καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και τραγούδησαν για τα παιδιά της Αμυμώνης, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα πως όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στη μόρφωση και στην αγάπη αφού τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για την κάλυψη των αναγκών του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας «Αμυμώνη».

 Γιώργος Νταλάρας, Γλυκερία, Λαυρέντης  Μαχαιρίτσας, Κώστας  Μακεδόνας, Πάνος  Μουζουράκης, Νίκος  Ζιώγαλας & Ontheroad, Βασίλης  Καζούλης και Μιχάλης Τζουγανάκης μάγεψαν τους παρευρισκόμενους ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους εθελοντές του συλλόγου καθώς και στους εθελοντές της ΟΜ.Α.Κ (Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών Καλαμαριάς) που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της συναυλίας. Μια πολύ όμορφη βραδιά, μια βραδιά που χάρη σε όλους τους παρευρισκόμενους έδωσε στα παιδιά της Αμυμώνης την δυνατότητα να ελπίζουν και να ονειρεύονται.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η στήριξη των χορηγών της εκδήλωσης που σε μια τέτοια δύσκολη εποχή βοήθησαν την προσπάθεια του συλλόγου «Αμυμώνη Θεσσαλονίκης» και έδωσαν στα παιδιά ακόμη έναν λόγο να χαμογελούν:

Συγκεκριμένα χορηγοί ήταν οι εταιρίες: GrandHotelPalace,  Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., PernodRicardHellasKleemann, KΥΑΝΝΑ Hellas Α.Ε. , mppharmas.a. , το RestautantWineBarCanteen, το τυπογραφείο thessprint,  FotonioGraphsGinoudis, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία με την μπύρα Αmstel, ExcellentTravelServices, ΑΡΤΟΣ.gr, το ζαχαροπλαστείο Δεσλή

Χορηγοί επικοινωνίας : TV100/ FM 100, Μακεδονία TV, Livemedia.gr, Imagine 89,7 , Libero 107,4 , Ερωτικός 94,8 , ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 ,  VFM 91,1 , Το Ραδιόφωνο,  Δημοσιογραφικό Συγκρότημα Μακεδονία, Aγγελιοφόρος Κυριακής, ky/agelioforos.gr , biscottο/ biscotto.gr , Οra Θεσσαλονίκη, ,newsfish.gr , e-charity , TimeForGoodNews.