Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Γιορτή απο την Εταιρεία Σαμαράς & Συνεργάτες

Λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων η Εταιρία Σαμαράς και Συνεργάτες, διοργάνωσε στα γραφεία τους στη Θεσσαλονίκη την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τους συνεργάτες και τους πελάτες τους.
Πιστοί στο πνεύμα των ημερών αφιέρωσαν αυτή την εορταστική μέρα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και φιλοξένησαν στις εγκαταστάσεις τους το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την προσπάθεια του Συλλόγου για επιβίωση. Ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια και η ανταπόκριση ήταν μεγάλη.

Στην φιλανθρωπική και ταυτόχρονα εορταστική εκδήλωση έδωσαν το παρόν εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο κύριος Στράτος Σιμόπουλος, Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, η κυρία Τζελίνα Μακραντωνάκη, Αντιπεριφερειάρχης Εξωστρέφειας Καινοτομίας και Νέων Τεχνολογιών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο κύριος Κωνσταντίνος Ζέρβας Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Δήμου Θεσσαλονίκης.

Σε μια εποχή που είναι ιδιαίτερα δύσκολη για την πλειονότητα των Ιδρυμάτων και των Συλλόγων είναι σημαντική η ιδιωτική πρωτοβουλία για τη στήριξη και τη βοήθεια σε όσους το έχουν ανάγκη.