Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί

 

EsteeLauder, ο ΔΟΥΚΑΣ και το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ

στο Hondos Center, Θεσσαλονίκη

Από το 1992 η EsteeLauderCompanies πρωτοστατεί στην ενημέρωση κατά του Καρκίνου του Μαστού σε ολόκληρο τον κόσμο. Στόχος της είναι η συνεχής ενημέρωση του κοινού για την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης.

Το 2005 η EsteeLauder επέκτεινε τις ενέργειές της για την ευαισθητοποίηση του κοινού αναθέτοντας στον γνωστό σχεδιαστή Δούκα το σχεδιασμό μιας αποκλειστικής δημιουργίας. Ο Δούκας, αντλώντας έμπνευση από το σύμβολο της εκστρατείας, τη Ροζ Κορδέλα, δημιούργησε ένα Ροζ Βραχιόλι από δέρμα όπου αναγραφόταν το μήνυμα PinkRibbon και η αποδοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακή.

Από το πρώτο βραχιόλι μέχρι σήμερα πέρασαν 10 χρόνια! Η υποστήριξη του κόσμου τα χρόνια αυτά ήταν συγκινητική. Όλο και περισσότερος κόσμος υποστηρίζει την ενέργεια, αγοράζοντας το βραχιόλι. Περισσότεροι  από 20 άνθρωποι της τέχνης, της μόδας, της τηλεόρασης και του αθλητισμού έχουν υποστηρίξει αφιλοκερδώς το Ροζ Βραχιόλι της EsteeLauder και του ΔΟΥΚΑ με στόχο να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής.

Tην Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014, ο DUKAS σχεδιαστής του ροζ βραχιολιού της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού παρευρέθηκε στο κατάστημα HondosCenter, για να υποδεχτεί τους καλεσμένους της Θεσσαλονίκης. Από νωρίς το απόγευμα επικράτησε το αδιαχώρητο και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το ροζ βραχιόλι έγινε soldout.

Ο σχεδιαστής ευχαρίστησε τις γυναίκες που στηρίζουν την εκστρατεία της Estee Lauder Companies, ενώ μέλη του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής» ενημέρωσαν τις παρευρισκόμενες για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Ο DUKASεμπνεύστηκε από την αγάπη και την στήριξη του κόσμου στην Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της EsteeLauderκαι δημιούργησε την συλλεκτική γόβαPinkRibbon-DeVilleExclusive από το χρώμα και το μέταλλο του φετινού βραχιολιού αποκλειστικά και μόνο για τις 3 τυχερές κυρίες!

Σημαντικοί συντελεστές και υποστηρικτές της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού ήταν το Ράδιο Ερωτικός, όπου με την ζωντανή μετάδοση από το σημείο ενίσχυσε τις πωλήσεις των βραχιολιών καθώς και o όμιλοsEUROMEDICA για τη δωρεάν διάθεση ψηφιακών μαστογραφιών.

Τα βραχιόλια θα διατίθενται ολόκληρο τον Οκτώβριο στη συμβολική τιμή των 10 ευρώ, από τα σημεία διάθεσης προϊόντων της EsteeLauderκαι από τα φαρμακεία μέσω της Darphinσε όλη την Ελλάδα. Σκοπός της πώλησης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ‘’Άλμα Ζωής’’