Εκδηλώσεις

Εγκαίνια Καταστημάτων

GI security, Μαρία Χαλκιά Αλεξοπούλου

Ένα ξεχωριστό «πάντρεμα», αυτό της Τέχνης, με την Τεχνολογία εντυπωσίασε πρόσφατα το φιλότεχνο κοινό της Θεσσαλονίκης.


Μία από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στο χώρο των Συστημάτων Ασφαλείας στα Βαλκάνια, με έδρα την Παιανία, εγκαινίασε πρόσφατα ένα υπερσύγχρονο κέντρο διανομής στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης, με έναν πρωτότυπο και ξεχωριστό τρόπο, «παντρεύοντας» την τεχνολογία με την τέχνη. 


Η GI Security SA άνοιξε τις πύλες της πλαισιωμένη από τα μοναδικά έργα τέχνης της εικαστικού Μαρίας Χαλκιά – Αλεξοπούλου, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο, το «στίγμα» του πολυποίκιλου χαρακτήρα της εταιρίας. Η νέα δουλειά της καλλιτέχνιδας με τίτλο: «Η Τέχνη συναντά την Τεχνολογία» εντυπωσίασε το φιλότεχνο κοινό της πόλης και όχι μόνο. 


Παρόλη την πετυχημένη πορεία της στη διαφήμιση και τον έντυπο λόγο, η ενεργή εικαστική δραστηριότητα της Μαρίας Χαλκιά – Αλεξοπούλου και το αστείρευτο ταλέντο της απορρόφησαν τη δημιουργικότητά της, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός σημαντικού αριθμού ιδιαίτερων εικαστικών έργων και την ενεργή συμμετοχή της στα σύγχρονα καλλιτεχνικά δρώμενα.
Η εταιρία GI Security SA δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1978. Εξειδικεύεται στην εισαγωγή και αποκλειστική διάθεση συστημάτων ασφαλείας από αναγνωρισμένους κατασκευαστικούς οίκους του εξωτερικού, στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά, ενώ εξάγει τα προϊόντα στην Ασία, την Αφρική και την Ευρώπη.


Με σταθερά ανοδική πορεία , με την άψογη κατάρτιση, τον επαγγελματισμό των στελεχών της, το φιλικό πρόσωπο, την άμεση εξυπηρέτηση και ανταπόκριση, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του συνόλου των εγκαταστάσεων της και τώρα στοχεύει στο κοινό της Βόρειας Ελλάδας.

Από το 2008 και μέχρι το 2011 υλοποιήθηκε επενδυτικό σχέδιο ύψους 2,5 εκατ. ευρώ και πλέον, με διάθεση ιδίων κεφαλαίων της εταιρίας, για την ανέγερση της νέας υπερσύγχρονης αποθήκης συστημάτων συναγερμού, στο Ωραιόκαστρο. Η κατασκευή του Κέντρου Διανομής Βόρειας Ελλάδας, έρχεται να «συμπληρώσει» τα άλλα δύο, υπερπλήρη από προϊόντα, Κέντρα Διανομής στην Αττική και επιβεβαιώνει τη σταθερά ανοδική πορεία της GI SECURITY. Αντιπροσωπεύει αποκλειστικά έναν μεγάλο αριθμό διεθνώς επωνύμων εταιρειών (UTC-πρωην GE, Caddx, Optex, Aleph, Dixie, Bunker, CQR, Aritech, Comnet, GST, Cosmotron, Sentrol, Takex, Securitron, Winland, Sima, DMP USA, Keri, BioTrack, Heitel, GRI κτλ) και παρέχει στην χονδρική αγορά, εκτός από προϊόντα ποιότητας και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υποστήριξης.