Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

10 Χρόνια Grand Hotel Palace

Με περισσότερους από 500 συνεργάτες, φίλους, εκπροσώπους όλων των αρχών και του επιχειρηματικού κόσμου το Grand Hotel Palace γιόρτασε τη 10 η επέτειο της λειτουργίας του.

Σε μια μεγάλη εκδήλωση που έγινε στον κήπο του ξενοδοχείου ο ιδιοκτήτης κ. Σεραφείμ Δεδέογλου καλωσόρισε τους καλεσμένους και αναφέρθηκε στους στόχους της δημιουργίας του που ήταν η ανταπόκριση στις ανάγκες του 21ου αιώνα για τον αυξανόμενο συνεδριακό τουρισμό, η εξασφάλιση τουριστών από τις νέες αναδυόμενες αγορές του εξωτερικού, η προσφορά υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και γενικά η εξωστρέφεια, η σωστή οργάνωση, ο εξαιρετικός προγραμματισμός. Επίσης, ευχαρίστησε την κοινωνία της Θεσσαλονίκης για την συμπαράσταση και την προτίμηση στο Grand Hotel Palace.

Σε σύντομους χαιρετισμούς ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Ορφανός, η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου συμφώνησαν ότι το Grand Hotel Palace αναβάθμισε όλη τη δυτική Θεσσαλονίκη και δημιούργησε θέσεις εργασίας. Επίσης, εξήραν τη συμβολή της οικογένειας στην τουριστική υποδομή της βορειοελλαδικής πρωτεύουσας