Εκδηλώσεις

Φιλανθρωπικά γκαλά

«ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Φιλανθρωπική εκδήλωση του Συλλόγου «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης για τη δωρεά θερμοκοιτίδας στο Ιπποκράτειο Γ.Ν Θεσσαλονίκης

Πατήστε για να δείτε την Πρόσκληση

«Χαρίστε Ζωή», ήταν το σύνθημα της εκδήλωσης που διοργάνωσε πρόσφατα με επιτυχία ο Σύλλογος “Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης».
Ο στόχος της εκδήλωσης άγγιξε τόσο τους παρευρισκομένους όσο και τους χορηγούς, αφού ήταν η συλλογή χρημάτων για τη δωρεά θερμοκοιτίδας για βρέφη με συγγενείς καρδιοπάθειες στο Ιπποκράτειο Γ. Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου The Met Hotel, και σε συγκινητική ατμόσφαιρα, η πρόεδρος του Δ.Σ. Έφη Πεϊτσίνη ,ευχαρίστησε το κοινό και τους χορηγούς για την παρουσία και υποστήριξη τους, υπογραμμίζοντας , μεταξύ άλλων ,ότι «σε αυτούς τους τόσο δύσκολους καιρούς που διανύουμε το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης αποκτά ιδιαίτερη σημασία, πόσο μάλλον όταν αφορά στα μικρά παιδιά πού αποτελούν την ελπίδα και το μέλλον του τόπου μας».
Στη συνέχεια σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο κύριος Γιαννόπουλος Ανδρέας, Επίκουρος Καθηγητής του Α.Π.Θ στη Β’ Πανεπιστημιακή Παιδοκαρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Α.Χ.Ε.Π.Α και η κυρία Μαρία Παππούλη Διευθύντρια της Νεογνολογικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Γ.Ν , ενώ στο ευχάριστο κλίμα της βραδιάς συνέβαλε το μουσικό σχήμα Alma Trio.
Αξίζει να αναφερθεί πως την εκδήλωση στήριξαν με την παρουσία τους νέοι άνθρωποι ,οι οποίοι έδειξαν την ευαισθησία τους και την αγάπη τους για τις «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης».
Πολύτιμη ήταν η υποστήριξη της εκδήλωσης από τους χορηγούς με πρώτο, το Μέγα Χορηγό της εκδήλωσης , το πολυκατάστημα Attica στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, το τεχνικό γραφείο Σαμαράς και Συνεργάτες, το Studio Kosta Boda Illum, την πλαστικό Χειρουργό Χριστίνα Χριστοφορίδου, τις εταιρίες, Μασούτης, Τασακίρης Chips, Group Ξουλόγης, Intermed φαρμακευτικά καλλυντικά, KYANA, Ελοβάρη Αγγέλικα, WELEDA, klinikum, Medela, Arte, MediΠρίνου, ESTEE LAUDER, το Πόλις Χαμάμ, το κοσμηματοπωλείο Les Jolies, ενώ το κρασί ήταν ευγενική προσφορά των εταιρών Κτήμα Γεροβασιλείου και Ελληνικά Κελλάρια. Χορηγοί επικοινωνίας, το περιοδικό Glow, το Makedonia TV,και το διαδικτυακό Livemedia.gr.
Οι Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης ιδρύθηκαν το Νοέμβριο του 2003 και αποτελούν τμήμα της παγκόσμιας μη κυβερνητικής οργάνωσης της οποίας η μητρική εδρεύει στη Ρόδο από το 2001. Στόχος της είναι, η απάλειψη του ανθρώπινου πόνου, η προώθηση της ειρήνης, η αλληλεγγύη στους μη αναπτυγμένους λαούς, η προστασία των παιδιών, των γυναικείων δικαιωμάτων καθώς και του περιβάλλοντος, χωρίς καμία φυλετική, θρησκευτική, πολιτική ή άλλη διάκριση.