Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

«A Kiss for a Good Reason» από το Southern Comfort

Το SouthernComfortπαρουσιάζει το νέο του cocktail “SouthernKiss”, ενα cocktailθρυλιkissκαταγωγής. Ένα cocktail από τη Νέα Ορλεάνη με γεύση φιλιού, το οποίο δεν είναι απλά απολαυστικό και άκρως καλοκαιρινό, αλλά μαζί του φέρνει και την ενέργεια “AKissforaGoodReason”, που στόχο έχει την ενίσχυση της «Κιβωτού του Κόσμου»!

Παντού μπορείς να απολαύσεις ένα Southern Kiss, αλλά στα επιλεγμένα bars που θα συμμετάσχουν και θα υποστηρίξουν την ενέργεια «A kiss for a Good reason», θα βρεις τον ξεχωριστό καμβά για να μοιραστείς το φιλί ή το αποτύπωμά σου και να γίνεις μέρος της φιλανθρωπιkiss ενέργειας A Kiss for a Good Reason. Το Southern Comfort θα κάνει κάθε φιλί και κάθε αποτύπωμα μέρος μιας φιλανθρωπιkiss ενέργειας, προσφέροντας μια σημαντική οικονομική ενίσχυση στην Κιβωτό του Κόσμου, τον εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό μέριμνας και προστασίας μητέρας καιπαιδιού.

Την έναρξη της ενέργειας σηματοδότησε το Eventπου διοργάνωσε το SouthernComfortστο THEMETSKYBAR, την Δευτερα 14 Μαΐου. Στο eventβρέθηκαν αρκετοί γνωστοί δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, παρουσιαστές και μοντέλα, ενώ οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η Μαρία Λουΐζα Βούρου.

Ο Δημήτρης Κολτσίδας, υπεύθυνος marketingτου SouthernComfortστην Ελλάδα, δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς, η ευκαιρία που μας δίνεται να ενισχύσουμε τους σκοπούς της «Κιβωτού του Κόσμου» και του π. Αντώνιου, το έργο των οποίων αποτελεί φάρο ελπίδας για εκατοντάδες παιδιά που αναζητούν μια ευκαιρία στην εκπαίδευση και τη ζωή. Το SouthernComfort, μέσα από το «AKissforaGoodReason» και το cocktail “SouthernKiss” δίνει την ευκαιρία στον καθένα μας να γίνει αρωγός ενός καλού σκοπού, απολαμβάνοντας το αγαπημένο του cocktail».

Η συνταγή του SouthernKiss έρχεται από τη Νέα Ορλεάνη. Την πατρίδα της jazz, του χορού, του AmericanaRock, την πατρίδα των cocktails και του θρυλικού SouthernComfort. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το  AKISSFORAGOODREASONμπορείς να επισκεφθείς το www.southernkiss.gr.