Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

A “Symphony” of Taste! Από την ΑΕΛΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η εκδήλωση οινογνωσίας από την ΑΕΛΙΑ (Αγάπη, Ελπίδα, Λύσεις για Ίαση και Αποκατάσταση από τον καρκίνο του μαστού) στο Skybar του The Met Hotel.

Μια ιδιαίτερη βραδιά με υπέροχη θέα και πολλές διαφορετικές γεύσεις απόλαυσαν οι παρευρισκόμενοι. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς o Οινολόγος Νίκος Χαρατζάς παρουσίασε κρασιά από έξι εκλεκτά οινοποιεία της Δράμας, με την ευγενική χορηγία της Ένωσης Οινοπαραγωγών Δράμας. 

Μέλη και φίλοι της ΑΕΛΙΑ έδωσαν το παρόν σε μια μοναδική εκδήλωση με εκλεκτές παρουσίες, ανάμεσά τους πανεπιστημιακοί ιατροί και επιστημονικοί συνεργάτες της ΑΕΛΙΑ αλλά και εκπρόσωποι φορέων. Με την παρουσία τους τίμησαν τη βραδιά η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης, ο Βουλευτής Κωνσταντίνος Γκιουλεκας, η αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης Καλυψώ Γούλα και ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Στόχος της βραδιάς, όπως και σε κάθε εκδήλωση της ΑΕΛΙΑ ήταν μέρος των εσόδων, να διατεθούν για τους σκοπούς της, που είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά κινητού ψηφιακού μαστογράφου.