Εκδηλώσεις

Εγκαίνια Καταστημάτων

Angels για τους μικρούς μας φίλους

Με μια ιδιαίτερη και πρωτότυπη επίδειξη μόδας, όπου πρωταγωνιστές ήταν τα παιδιά, υποδέχθηκε μικρούς και μεγάλους στο νέο της κατάστημα παιδικών ενδυμάτων και αξεσουάρ, στην οδό Μητροπόλεως 91, η Παυλίνα Ράμου.

Τα μικρά μοντέλα έκλεψαν την παράσταση και μονοπώλησαν το ενδιαφέρον αφού χάρισαν στιγμές χαράς και αμέτρητα χαμόγελα στους καλεσμένους, ενώ στη συνέχεια η εκδήλωση εξελίχθηκε σε ένα χαρούμενο παιδικό πάρτι με πολύ παιχνίδι, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους και ευχάριστες εκπλήξεις.

Θετικές κριτικές απέσπασε η σειρά Pavlina Ramou που σχεδίασε η Παυλίνα Ράμου στο πρώτο της ξεκίνημα ως σχεδιάστρια παιδικών ρούχων. Το styling της επίδειξης επιμελήθηκε ο Δημήτρης Ελισσαίος ενώ τη μουσική επέλεξε ο γνωστός dj Μανώλης Σταυρουλάκης.

Στο κατάστημα Angels, την διακόσμηση του οποίου επιμελήθηκε ο Βερνάρδος Βερναρδάκης, διατίθενται μοναδικές συλλογές με ρούχα και αξεσουάρ από τις επώνυμες φίρμες Twin set, Pinco Pallino, Daniel Alessandrini, La stupenderia, Gaia Luna, Catimini, Brums, Radu, Piccola Ludo, Trussardi, Lola parker, Magil, για παιδιά ηλικίας από 0 έως 14 που ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο bohemian chic, στιλ τους.