Εκδηλώσεις

Εγκαίνια Καταστημάτων

Assisting nature

Τα εγκαίνια του Πρότυπου Γυναικολογικού Κέντρου, Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, Assisting Nature, διοργανώθηκαν πρόσφατα στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για μια υπερσύγχρονη μονάδα, τη μόνη στη Βόρεια Ελλάδα όπου τέσσερις έμπειροι και απόλυτα εξειδικευμένοι γυναικολόγοι (Ζερβακάκου Γλυκερία, Κύρου Δήμητρα, Ναιντέτσκι Ρόμπερτ, Παπανικολαόυ Ευάγγελος) με ένα υπερσύγχρονο εμβρυολογικό εργαστήριο, παρέχουν τις υπηρεσίες και τις γνώσεις τους, της ιατρικής και της εμβρυολογίας, αποκλειστικά και μόνο στον τομέα της διάγνωσης και της θεραπείας της υπό-γονιμότητας.

Οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι της ιατρικής και της πανεπιστημιακής κοινότητας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, φίλοι και συνεργάτες, ξεναγήθηκαν στον εξαιρετικά καλαίσθητο χώρο 750τ.μ. που περιλαμβάνει ένα state of art εμβρυολογικό εργαστήριο αλλά και εξαιρετικά φροντισμένους και εξοπλισμένους χώρους ημερήσιας φροντίδας, για τους ασθενείς και συνοδούς.

Πλέον κάθε ζευγάρι μπορεί να αντιμετωπίζει θετικά, χωρίς ενδοιασμούς και με αισιοδοξία το θέμα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.