Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Broadway Nights!

Δύο παραστάσεις αφιερωμένες στο Musical στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης! Το μουσικοχορευτικό υπερθέαμα Broadway Nights σε σκηνοθεσία, χορογραφία και παραγωγή της Δήμητρας Καστέλλου, παρουσιάστηκε φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018, με δύο φαντασμαγορικές sold out παραστάσεις!

Η ομάδα Musical Κ’s Blink, αποτελούμενη από 75 performers, οι οποίοι προέρχονται ισομερώς από το χώρο της υποκριτικής, της μουσικής και του χορού συνέθεσαν ένα μουσικοχορευτικό κολάζ από τα διασημότερα μιούζικαλ όλων των εποχών! Μουσικές από τους Άθλιους, το Fame, το Cabaret, το Westside story, το Α chorus line, το Chicago, το Moulin Rouge και πολλά ακόμη μιούζικαλ, ενωθήκαν ενορχηστρωτικά, θεατρικά και χορευτικά σε ένα πέρασμα από διαφορετικές δεκαετίες και εποχές, προκαλώντας στο κοινό διαφορετικά συναισθήματα και διατηρώντας το ενδιαφέρον ζωντανό σε όλη τη διάρκεια των 90 λεπτών της παράστασης!

Την παράσταση πλαισίωσαν το μουσικό συγκρότημα The Gang, η ηθοποιός – τραγουδίστρια Δήμητρα Αντωνακούδη και η ηθοποιός – χορογράφος Κωνσταντίνα Καστέλλου. Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά της παράστασης ήταν ότι εμφανίστηκαν και συμπρωταγωνίστησαν πάνω στη σκηνή 167 καλλιτέχνες, ενώ πάνω από 120 ακόμη άτομα βρίσκονταν πίσω από τη σκηνή! Αλληλοσυμπληρώνοντας ο ένας τον άλλον κατάφεραν να ταξιδέψουν το κοινό σε διαφορετικές εποχές μέσα από την αστραφτερή αίγλη του Broadway!

Ως guest εμφανίσεις, συνέπραξαν στην δημιουργία αυτού του μοναδικού θεάματος, η Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης -Μαίρη Κωνσταντινίδου, η τραγουδίστρια Ναταλία Λαμπαδάκη, η τραγουδίστρια Πέννυ Μπαλτατζή και ο musical performer Αδάμ Τσαρούχης. Τα σκηνικά ήταν του Παντελή Κάλτσου και οι φωτισμοί έφεραν την υπογραφή της Στέλλας Κάλτσου.

Η παράσταση Broadway Nights δεν ενθουσίασε μόνο τους λάτρεις του musical.. αλλά όλους όσους βρέθηκαν εκείνο το βράδυ στην παράσταση για να απολαύσουν την λάμψη και την μαγεία του Broadway! Ο φωτογραφικό φακός του Γιώργου Βασιλειάδη φυλάκισε τις στιγμές που θα ζουν μέσα μας για πολύ καιρό με λεπτότητα και αισθητική. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων της παράστασης διατέθηκε για την υποστήριξη του έργου του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου. Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιάρι