Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Estee Lauder και DUKAS – Όλοι μαζί, είμαστε πιο δυνατοί!

Από το 1992 η Estee Lauder Companies πρωτοστατεί στην ενημέρωση κατά του Καρκίνου του Μαστού σε ολόκληρο τον κόσμο.  Στόχος και αφοσίωση της εταιρίας είναι να νικήσει τον Καρκίνο του Μαστού μέσα από την εκπαίδευση και την ιατρική έρευνα. Η Estee Lauder Companies έχει ενημερώσει εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο για την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης μοιράζοντας επάνω από 120 εκατομμύρια ροζ κορδελάκια και ενημερωτικά έντυπα μέσα από τα σημεία πώλησης των προϊόντων της τα τελευταία χρόνια. Οι γυναίκες πλέον είναι πιο ενημερωμένες και η τακτική εξέταση για την υγεία του στήθους δεν αποτελεί πλέον ταμπού.

Το 2005 η Estee Lauder επέκτεινε τις ενέργειές της για την ευαισθητοποίηση του κοινού αναθέτοντας στον γνωστό σχεδιαστή Δούκα το σχεδιασμό μιας αποκλειστικής δημιουργίας. Ο Δούκας, αντλώντας έμπνευση από το σύμβολο της εκστρατείας, τη Ροζ Κορδέλα, δημιούργησε ένα Ροζ Βραχιόλι από δέρμα όπου αναγραφόταν το μήνυμα Pink Ribbon. Η αποδοχή και η στήριξη του κόσμου ήταν συγκινητική και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το βραχιόλι έγινε sold out και δημιουργήθηκαν λίστες αναμονής! Το ίδιο συμβαίνει και με τα βραχιόλια όλων των επόμενων ετών! Στόχος των πωλήσεων του ροζ βραχιολιού είναι η οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Άλμα Ζωής

Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013 η Estee Lauder μαζί με τον γνωστό σχεδιαστή ΔΟΥΚΑ, υποδέχτηκαν τους καλεσμένους της Εκδήλωσης της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού στο attica στο Mediterranean Cosmos.

Οι καλεσμένες ενημερώθηκαν από τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής για την σημαντικότητα της Πρόληψης και της Έγκαιρης Διάγνωσης, ενώ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον γνωστό σχεδιαστή ο οποίος με μεγάλη χαρά υπέγραψε τα βραχιόλια τους.

Σημαντικοί συντελεστές και υποστηρικτές της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού ήταν το Ράδιο Ερωτικός  – όπου με την ζωντανή μετάδοση από το σημείο ενίσχυσε τις πωλήσεις των βραχιολιών – η Εταιρεία Τσιλιλής με την προσφορά Bianco Nero Wines, τα Ζαχαροπλαστεία Χατζηφωτίου με την προσφορά εδεσμάτων αλλά και το πολυκατάστημα attica.