Εκδηλώσεις

Uncategorized

Ipanema Moustache Party

 

Η Ipanema για το Moustache

“Moustache Wears Flip Flops”, αυτό ήταν το θέμα για ένα υπέροχο καλοκαιρινό βράδυ δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου Nikopolis, με την αιγίδα της εταιρίας *kakuzo και τη συνεργασία της Epi Direct.
Ο χώρος «πλημμύρισε» με χρωματιστές σαγιονάρες της εταιρίας “IPANEMA” δροσιστικά κοκτέιλ και τους ήχους από τις μουσικές επιλογές γνωστών djs της πόλης.

Με μεγάλο χορηγό της εκδήλωσης την Ipanema και dress code flip flops, οι fans των Moustache φόρεσαν τις σαγιονάρες τους και διασκέδασαν μέχρι αργά το βράδυ.

Κατάμεστος ο χώρος γύρω από την πισίνα του Ξενοδοχείου Nikopolis η οποία μεταμορφώθηκε σε Ipanema spot, αφού οι σαγιονάρες και η ευφάνταστη κατασκευή με το Logo της Ipanema που επέπλεε,. ήταν το θέμα συζήτησης της βραδιάς.

Την παράσταση έκλεψαν επίσης οι δύο χορεύτριες που παρουσίασαν ένα ιδιαίτερο show μέσα στην πισίνα του ξενοδοχείου. Οι εκλεκτοί καλεσμένοι χόρεψαν στους ήχους των γνωστών DJ’s, Dimitris Aleksiadis Kiki Botonaki & Sofia Passali,Marios T,Aki Neels & GEorge Prytanis Voutsas, Nikolette και έφυγαν όλοι κατενθουσιασμένοι παίρνοντας μαζί τους σαν δώρο το συλλεκτικό μπρελόκ της Ipanema που έγινε ανάρπαστο.

Αδιαμφισβήτητα ήταν ένα από τα πιο πετυχημένα πάρτι του καλοκαιριού, προάγγελος για τη συνέχεια, μιας και η διασκέδαση συνεχίζεται ! Φορώντας τις Ipanema flip flops μας, σύντομα μεταφέρουμε τον καλοκαιρινό αέρα και την άνεση στην Αθήνα!

Οι σαγιονάρες Ipanema κατασκευάζονται στη Βραζιλία, και διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα με αποκλειστικό εισαγωγέα για Ελλάδα και Κύπρο την εταιρεία Adam’s shoes.