Εκδηλώσεις

Εγκαίνια Καταστημάτων

Konstantinos Tsigaros Atelier & Wedding Concept

Ο σχεδιαστής Κωνσταντίνος εγκαινίασε το νέο του ατελιέ, στην Πλατεία Αριστοτέλους (είσοδος Μητροπόλεως 37), στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 7 Μαΐου. Ο νέος, εντυπωσιακός χώρος του Κωνσταντίνου γέμισε με τη θετική ενέργεια που δημιούργησαν οι πολλοί και εκλεκτοί προσκεκλημένοι. Φίλοι, συνεργάτες και πελάτες του αγαπητού σχεδιαστή, ανταποκρίθηκαν θερμά στο κάλεσμά του και έσπευσαν να αγκαλιάσουν την νέα προσπάθεια του Κωνσταντίνου, δίνοντας όλοι μαζί μια ευχή για το καινούργιο ξεκίνημα και δημιουργώντας μια πραγματικά υπέροχη ατμόσφαιρα!

To νέο ατελιέ του σχεδιαστή στεγάζεται σε έναν εξαιρετικής αισθητικής χώρο 350τμ, γεμάτο φως και με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, έναν χώρο που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης που τόσο αγαπά ο Κωνσταντίνος, ενταγμένο στο ιστορικό κτηριακό συγκρότημα του ΟΛΥΜΠΙΟΝ, δίπλα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Εκτός από τη λειτουργία του ως χώρου δημιουργίας του σχεδιαστή, το ατελιέ είναι επιπλέον αφιερωμένο σε μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μιας γυναίκας, αφού προσφέρονται, επιπλέον, ολοκληρωμένες υπηρεσίες γάμου (wedding concept atelier), υπό τη συνολική εποπτεία του Κωνσταντίνου