Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Livemedia.gr «2ος Τηλεμαραθώνιος Αγάπης για την Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος»

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε πέρυσι ο 1ος Τηλεμαραθώνιος Αγάπης υπέρ της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος, η Εταιρεία Inventics Α.Ε. με το διαδικτυακό της κανάλι Livemedia.gr, αποφάσισε να στηρίξει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την προσπάθεια της Ε.Σ.Β.Ε να μείνει ανοιχτή.

Ο 2ος Τηλεμαραθώνιος Αγάπης, ολοκληρώθηκε σε έξι ώρες (11.00-17.00), και μεταδόθηκε ζωντανά παγκοσμίως από τις εγκαταστάσεις της Ε.Σ.Β.Ε. μέσω του Livemedia.gr και του Livemediaworld.com. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική με προσφορές από την Ελλάδα και τα εξωτερικό.

Στον ίδιο χώρο και παράλληλα με τον Τηλεμαραθώνιο, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας εξελίχθηκε η καθιερωμένη Εορταγορά της Ε.Σ.Β.Ε, συνοδευόμενη από μουσική, χορό και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, στην οποία φέτος η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά.

Τον Τηλεμαραθώνιο παρουσίασε αφιλοκερδώς για δεύτερη συνεχή χρονιά η γνωστή δημοσιογράφος Ειρήνη Συράκη, ενώ έδωσαν το παρών σημαντικές προσωπικότητες της πόλης ,όπως, η βουλευτής Ασημίνα Ξηροτύρη, ο Αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας,ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Βάνης, η Αντιδήμαρχος ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Καλυψώ Γούλα, ο καθηγητής του Α.Π.Θ Γιώργος Παρχαρίδης, ο γέροντας Επιφάνειος , οι ηθοποιοί Αλέξανδρος Γεωργούλης και Μαίρη Ακριβοπούλου , ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Κούλης Αποστολίδης, ο ποδοσφαιριστής του Π.Α.Ο.Κ Κώστας Σταφυλίδης , ο μπασκετμπολίστας του Π.Α.Ο.Κ Κώστας Χαραλαμπίδης ,φίλοι και υποστηρικτές της προσπάθειας. Όλοι μαζί ενωμένοι σε έναν κοινό σκοπό: τη συμπαράσταση στα άτομα που έχουν ίσα δικαιώματα στη ζωή αλλά και ανάγκη για καθημερινή στήριξη και αγάπη.

Αυτή η μεγάλη γιορτή προβάλλεται στο Livemedia.gr και στο Livemediaworld.com από όπου μπορεί κάποιος να την παρακολουθήσει ανά πάσα στιγμή: http://www.livemedia.gr/video/33710#listed_photos
Και στη σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook http://www.facebook.com/webmarathon.livemedia

Το σύνολο των εσόδων διατέθηκε αποκλειστικά υπέρ των αναγκών της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος, η οποία έχει αδήριτη ανάγκη από την ουσιαστική συμβολή όλων μας για τη συνέχιση της λειτουργίας της.

Η προσπάθεια όμως δεν σταματάει εδώ! Οι δωρεές μπορούν να συνεχιστούν με κατάθεση στους εξής λογαριασμούς της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος:

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ | Εθνική Τράπεζα: 251/656512-30
(IBAN: GR6101102510000025165651230), SWIFT BIC: ETHNGRAA

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ | Αγροτική Τράπεζα:
4860100119114 (IBAN: GR6604323460004860100119114), SWIFT BIC: ABGRGRAA