Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

«Θα ήθελα το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) να οργανώσει ένα φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Εθνικής Ομάδας 2004 και τα έσοδα να δοθούν στο Παιδοογκολογικό τμήμα του ΑΧΕΠΑ. Είναι σημαντικό το έργο του νοσοκομείου και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας για να συνεχίσει να βοηθάει παιδιά με καρκίνο.» Χρυσοβαλάντης, 16 ετών

Με την παρουσία και τη θερμή υποστήριξη 11.500 φιλάθλων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Μαΐου ο φιλικός αγώνας μεταξύ ΠΑΟΚ και Εθνικής Ομάδας 2004 για την εκπλήρωση της Ευχής του Χρυσοβαλάντη. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) κατάφεραν να πλημμυρίσουν με κόσμο τις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας και όλοι όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα έζησαν από κοντά μία μοναδική εμπειρία και μοιράστηκαν τη Δύναμη-Μιας-Ευχής. Πρωταγωνιστής της βραδιάς ο Χρυσοβαλάντης που άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ. Ακολούθησαν γκολ από τους Χαριστέα, Αμανατίδη, Πόζογλου και Μπασινά και ο αγώνας έληξε 2-3, υπέρ της Εθνικής 2004. Κατά το ημίχρονο αντήχησε στο γήπεδο της Τούμπας εντείνοντας τη συγκίνηση του κόσμου το τραγούδι «Κάνε-Μια-Ευχή» που συνέθεσε και ερμήνευσε ο Κυριάκος Μιχαήλ. 

Μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησαν βραβεύσεις του Χρυσοβαλάντη από τον Ιβάν Σαββίδη, μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), του Ιβάν Σαββίδη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον Διοικητή του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ κ. Π. Παντελιάδη, την Πρόεδρο του Make-A-Wish κ. Αναστασία Μανιά, τον Επίκουρο Καθηγητή κύριο Ε. Χατζηπαντελή και την Πρόεδρο της Λάμψης κυρία Α.Ασλανίδου ενώ στη συνέχεια απονεμήθηκαν κύπελλα από την Πρόεδρο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και στις δύο ομάδες. Τέλος, τιμητικές πλακέτες εκ μέρους του Οργανισμού δόθηκαν και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που από την πρώτη στιγμή έθεσαν τον αγώνα υπό την Αιγίδα τους. Χορηγοί Επικοινωνίας της διοργάνωσης ήταν η ΕΡΤ και ο ραδιοφωνικός σταθμός της Θεσσαλονίκης Metropolis 95,5 ενώ πλήθος εταιρειών και άλλων μέσων υποστήριξαν τόσο την Υιοθεσία Ευχής όσο και τη διάδοση του γεγονότος. 

Τα λόγια του Χρυσοβαλάντη ήταν η σπουδαιότερη ανταμοιβή όλων όσων συμμετείχαν στην εκπλήρωση της Ευχής του: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και αυτό που ένιωσα δεν περιγράφεται με λόγια. Ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλον τον κόσμο που μπόρεσε και ήρθε εδώ και βοήθησε να γίνει η Ευχή μου πραγματικότητα!»