Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Mojito Embassy

To «Mojito Embassy», πρωτοβουλία του κουβανέζικου ρουμιού Ηavana Club, έδωσε χρώμα και άρωμα από την Αβάνα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης . Το Ηavana Club ξάφνιασε ευχάριστα τους Θεσσαλονικείς , δημιουργώντας μία μοναδική κουβανέζικη εμπειρία, για τέσσερεις μέρες, σε συνεργασία με το γνωστό Ηaven bar στον πεζόδρομο της Βενιζέλου, από τις 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου . Το Haven κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε σε ένα εξαιρετικό κουβανέζικο μπάρ για να υποδεχθεί το Mojito Embassy.

 Με θέμα το «Mojito Embassy» , δημιουργήθηκε ένα τετραήμερο από μοναδικές εμπειρίες που είχαν κεντρικό άξονα το δημοφιλές κοκτέιλ Mojito, όπως φτιάχνεται σήμερα στην Αβάνα, στο θρυλικό μπαρ La Bodeguita del Medio, δηλαδή, μόνο με το λευκό κουβανέζικο ρούμι Havana Club 3 ετών και πάντα με φρέσκα υλικά. Γνωστοί και καταξιωμένοι bartenders από τη Θεσσαλονίκη, cantineros όπως τους αποκαλούν στην Κούβα, εξηγούσαν καθημερινά στους περισσότερους από 3000 επισκέπτες, πώς μπορούν να δημιουργήσουν το αυθεντικό κουβανέζικο mojito με Ηavana Club 3 ετών. Η εμπειρία ήταν μοναδική καθώς μία εντυπωσιακή « αγορά» με φρέσκα υλικά είχε στηθεί στο πεζοδρόμιο έξω από το Haven και στη στοά Ρογκότη.

 Η εμπειρία του Mojito Embassy για τους Θεσσαλονικείς επισκέπτες ήταν ολοκληρωμένη, αφου το Havana Club δημιούργησε ένα τετραήμερο πρόγραμμα δίνοντάς τους την ευκαιρία να διασκεδάσουν σε Κουβανέζικους ρυθμούς, μέσα από μαθήματα κρουστών, χορών salsa & cha cha ενώ οι Aroma Caribe και οι La Cucaracha έδωσαν χρώμα Αβάνας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μέσα από 2 μοναδικές live εμφανίσεις! Για 4 ημέρες, Αβάνα και Θεσσαλονίκη έγιναν ένα μέχρι να πεις mojito και οι Θεσσαλονικείς οι καλύτεροι πρεσβευτές του δημοφιλούς, κλασικού Κουβανέζικου cocktail!

 Δευτέρα 30/6 Η έναρξη προειδοποίησε για το τι θα ακολουθήσει! Βongos & congas σε ανοιχτό workshop κρουστών, salsa, bolero, cha cha, mambo με τους Aroma Caribe live, πολύ ενέργεια και φυσικά απολαυστικά Havana Club Mojitos, έστεψαν με απόλυτη επιτυχία την έναρξη του πολυαναμενόμενου Mojito Embassy στο Haven Bar! Τρίτη 01/7 Χοροί σε ρυθμούς salsa cubana, reggaeton και cha cha με το Maestro Eloy Corrales και μοναδικά Cuban dance shows παρέα με το αυθεντικό Havana Club Mojito με Havana Club 3 ετών, έδωσαν το στίγμα της 2ης ημέρας. Τετάρτη 02/7 To μάθημα κρουστών ήταν το «ορεκτικό» πριν το «κυρίως πιάτο» Κουβανέζικης διασκέδασης που «σέρβιραν» με απόλυτη επιτυχία ο Yoel Soto με τη μπάντα του, συνοδεία της μαγευτικής φωνής της Rosanna Mailan.

 Πέμπτη 02/7 Το Mojito Embassy ολοκληρώθηκε με ρεκόρ προσέλευσης κόσμου. Ο πεζόδρομος της Βενιζέλου και η Στοά Ρογκότη πλημμύρισαν με κόσμο που αφέθηκε στους latin ρυθμούς του Joel Hernandez, ενώ από τις 22:30 το closing με τον DJ Tazz στα decks, τα κρουστά των Νίκου & Jason και το χορευτικό duo Ritmo Caliente, απογείωσε τη διάθεση των Θεσσαλονικέων σε ένα party που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ. Η κυρία Δήμητρα Σουκαρά, Marketing Director της Pernod Ricard Hellas, μεταξύ άλλων ανέφερε «προσπαθήσαμε να δώσουμε στον αγαπημένο κόσμο της Θεσσαλονίκης μια ολοκληρωμένη και διαδραστική εμπειρία με έμπνευση το παλαιωμένο λευκό ρούμι Havana Club 3 ετών. Για να υλοποιήσουμε αυτό το τετραήμερο εκδηλώσεων συνεργαστήκαμε με έμπειρα στελέχη και εταιρείες που έχουν έδρα τη Θεσσαλονίκη και τους ευχαριστούμε όλους για την συνεισφορά και τον επαγγελματισμό τους. Επίσης, παραμένοντας συνεπείς στον κώδικα δεοντολογίας της εταιρείας μας και του κλάδου των ποτών, προωθήσαμε και σε αυτή την διοργάνωση την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ, αφού σε κάθε επισκέπτη προσφέραμε μόνο ένα mojito Havana Club , μέσα από ένα ευρηματικό μηχανισμό».