Εκδηλώσεις

Εγκαίνια Καταστημάτων

Notos Galleries – PUBLIC

Τα πολυκαταστήματα notosgalleries και Public στη Θεσσαλονίκη ενισχύουν το έργο της ΕΛΕΠΑΠ

Το πολυκατάστημα μόδας και ομορφιάς notosgalleries και το πολυκατάστημα ψυχαγωγίας Public, παρουσίασαν την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, στο νέο τους εμπορικό χώρο, στη Στοά Βαρώνου Χιρς στη Θεσσαλονίκη, τη συνεισφορά τους στο φιλανθρωπικό Σωματείο ΕΛΕΠΑΠ, Παράρτημα Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των επίσημων εγκαινίων τους.  

Όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Διευθυντής της αλυσίδας Public κος Ρόμπυ Μπουρλάς, μέρος των εσόδων της συγκεκριμένης μέρας θα διατεθούν για τη δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης για νέους και παιδιά και για την προμήθεια παιχνιδιών του τμήματος εργοθεραπείας του Σωματείου.

Η ανάπτυξη δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης αποτελεί προτεραιότητα για την αλυσίδα καταστημάτων Public η οποία αναλαμβάνει συχνά πρωτοβουλίες με στόχο την ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της εταιρείας απέναντι στο κοινωνικό σύνολο με ενέργειες που συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ζωής και την ανάδειξη του πολιτισμού

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος των notosgalleries κα Βαρβάρα Βερνίκου, παρουσίασε στους καλεσμένους το φωτογραφικό λεύκωμα με τίτλο “The Common People Gallery”, για το οποίο φωτογραφήθηκαν 34 Θεσσαλονικείς με ιδιαίτερο στυλ, από το χώρο της τέχνης, του design και της δημοσιογραφίας. Το λεύκωμα αυτό διατίθεται στο νέο πολυκατάστημα στη Θεσσαλονίκη και τα έσοδα από τις πωλήσεις του, θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου της ΕΛΕΠΑΠ, Παράρτημα Θεσσαλονίκης, επιπλέον των εσόδων από τις πωλήσεις εκείνης της ημέρας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης, τα notosgalleries ενισχύουν, με ιδιαίτερα μεγάλη ευαισθησία, προσπάθειες που έχουν ως επίκεντρο το παιδί. Στο πλαίσιο αυτών των κοινωνικών δράσεων αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.