Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

O ανανεωμένος Αγαπητός στην Παύλου Μελά 6, γιορτάζει 68 χρόνια!

Η εκδήλωση για τον εορτασμό των 68 χρόνων του γνωστού ζαχαροπλαστείου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012, στο κατάστημα στην (περιοχή Λευκού Πύργου) παρουσία πολλών εκλεκτών προσκεκλημένων ,οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις υπέροχες παραδοσιακές συνταγές, αλμυρές και γλυκές, που τους προσέφερε η ιδιοκτήτρια Μαρία Βαλουγεώργη και να σβήσουν όλοι μαζί τα 68 κεριά του αγαπημένου σε όλους Αγαπητού!
Το 1944 ο παππούς Αγαπητός Βαλογιώργης ξεκίνησε φτιάχνοντας ένα νουγκά με δική του συνταγή για το ζαχαροπλαστείο «Φλόκα». Πολύ σύντομα απέκτησε τη δική του φίρμα τον γνωστό σε όλους μας Αγαπητό…
“Βάλε καλό υλικό και ας είναι ακριβό” ήταν η πολύτιμη συμβουλή του Αγαπητού Βαλουγιώργη στην εγγονή του Μαρία Βαλουγεώργη που σήμερα συνεχίζει την παράδοση ,αφού ο “Aγαπητός” στην Παύλου Μελά συνεχίζει να αποτελεί σήμα κατατεθέν της ποιότητας, της φρεσκάδας και της νοστιμιάς στα γλυκά αλλά και στα αλμυρά.
Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Αγαπητός προσφέρει catering για κάθε περίσταση, παραδίδει την παραγγελία σας με ένα τηλεφώνημα όπου και αν βρίσκεστε , και ακόμα σερβίρει coffee express για τους περαστικούς και τους γείτονες.
Όσα χρόνια και αν περάσουν ο Αγαπητός της Μαρίας Βαλουγιώργη στην Παύλου Μελά θα βρίσκεται πάντα πρώτος στις προτιμήσεις αλλά και στην καρδιά μας, αφού αποτελεί ένα “γλυκό κομμάτι” της ιστορίας της Θεσσαλονίκης.
Πάντα κοντά σας με τη σταθερή ποιότητα τριών γενεών!