Εκδηλώσεις

Λοιπές εκδηλώσεις

KLEEMANN – Εγκαίνια Πύργου Δοκιμών

Η Kleemann ενισχύει την επενδυτική της δραστηριότητα ακόμα και στην πιο δύσκολη εποχή

Τον πρώτο Πύργο Δοκιμών ανελκυστήρων στην Ελλάδα και τον τέταρτο μεγαλύτερο ιδιωτικό σε ευρωπαϊκό επίπεδο εγκαινίασε ο Πρόεδρος της εισηγμένης KLEEMANN Hellas, κ. Νικόλαος Κουκούντζος, την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011 στις εργοστασιακές εγκαταστάσεις της Εταιρίας στη βιομηχανική περιοχή του Κιλκίς, παρουσία εκλεκτών συνεργατών από την Ελλάδα και εξωτερικό.

O Πύργος Δοκιμών είναι συνολικού ύψους 61 μέτρων και διαθέτει 18 ορόφους και πέντε φρεάτια δοκιμών. Η κατασκευή του ξεκίνησε το 2008 και ολοκληρώθηκε το 2010, ενώ η επένδυσή του ξεπέρασε τα 5 εκατ. ευρώ. Ο Πύργος Δοκιμών της KLEEMANN προσφέρει τη δυνατότητα δοκιμών σε ανελκυστήρες με μεγάλες ταχύτητες, σε πρώτη φάση έως 6 μέτρα/δευτερόλεπτο.

Με μότο Touch the Sky with KLEEMANN, η ημέρα ξεκίνησε με τις πιλοτίνες της KLEEMANN να υποδέχονται στις 12.00 τους εκπροσώπους τύπου στις εργοστασιακές εγκαταστάσεις του Ομίλου, και τα στελέχη της KLEEMANN να παίρνουν την σκυτάλη για την ξενάγηση τους και την press conference, η οποία έλαβε χώρα στον 15ο όροφο του Πύργου Δοκιμών. Η δεξίωση μετά την κοπή της κορδέλας κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της επόμενης ημέρας.