Εκδηλώσεις

Εγκαίνια Καταστημάτων

SMEG

Νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη

Με έναν νέο χώρο σύγχρονης αισθητικής και υψηλής τεχνολογίας, η Smeg ξεκίνησε δυναμικά την παρουσία της στη Θεσσαλονίκη. Το νέο κατάστημα Smeg στην Καλαμαριά εγκαινιάστηκε πρόσφατα, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στο κοινό της Θεσσαλονίκης την πλήρη συλλογή των οικιακών συσκευών Smeg.

Ο λιτός χώρος σε minimal γραμμές συμβαδίζει απόλυτα με την αισθητική της Petco A.E., η οποία ακολουθήθηκε και στο κατάστημα Smeg της Γλυφάδας, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από 9 μήνες περίπου. Η φιλοσοφία του καταστήματος στη Θεσσαλονίκη βασίζεται στην προβολή του ιδιαίτερου design των προϊόντων, εντάσσοντάς τα στις δικές τους σχεδιαστικές “οικογένειες”. Το θεατρικό background του καταστήματος, σε γκρι και μαύρες αποχρώσεις αφήνει τα χρώματα των συσκευών και τις ανοξείδωτες επιφάνειες να πρωταγωνιστούν, αναδεικνύοντας την ιδιαίτερη δυναμική τους. Η διάθεση του minimal συμπληρώνεται από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του ίδιου του κτηρίου, με τις επιβλητικές του βιτρίνες και τις μεταλλικές τους υποδομές.

Στο κατάστημα των 500 τετραγωνικών εκτίθενται όλα τα προϊόντα της Smeg (περισσότεροι από 250 κωδικοί) που εισάγει κατ’ αποκλειστικότητα η εταιρεία Petco Α.Ε.: εστίες αερίου, κεραμικές εστίες, εντοιχιζόμενοι φούρνοι, απορροφητήρες, ελεύθερες κουζίνες, ψυγεία, πλυντήρια πιάτων και ρούχων, αλλά και νεροχύτες και μπαταρίες.