Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

St. Valentine’s Carnival Ball για τις ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ

Σε μια κεφάτη εκδήλωση η Πανελλαδική Παναθηναικη Οργάνωση Γυναικών Θερμαίδες, γιόρτασαν τα 10 χρόνια δραστηριότητας τους στη Θεσσαλονίκη.

Με μότο «Κάνε μια καρδιά να χτυπά», προσκάλεσαν το κοινό της πόλης σε ένα αποκριάτικο πάρτι ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Στο κατάμεστο Yacht Club του Makedonia Palace, όλοι ενωμένοι έδωσαν το παρών αλλά και το θετικό μήνυμα αγάπης και συμπαράστασης για έναν κοινό σκοπό: Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την επέκταση της Παιδοκαρδιολογικής μονάδας του Νοσοκομείου Α.Χ.Ε.Π.Α .

Το κέφι απογείωσε το συγκροτημα Fanela Rige και ο γνωστός dj Διογένης Μαριόλας.

Πολύτιμη η υποστήριξη των χορηγών, με πρώτο τον πλαστικό χειρουργό Κυριάκο Κυριακού, την εταιρία Σαμαράς και Συνεργάτες, τα Village Cinemas στο Λιμάνι,την PORCELANA,την εταιρία ΖΟΝΙΟΥ ΑΡΩΜΑΤΑ,τις ντομάτες LUCIA,την επίσημη ΜΠΟΥΤΙΚ ΤΟΥ ΠΑΟΚ,το φοροτεχνικό γραφείο ΣΤΑΘΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ,τα NOTOS GALLERIES,το κατάστημα και on line shop DESIGN IS THIS.COM,την MISS MANICURE,την EUROMEDICA,το κατάστημα Ζ της Αλίκης Βεργίδου,τη SUGARELA,την ALMECO για την παραχώρηση σκαμπό,τη REPROTIME και την Music sp.