Εκδηλώσεις

Λοιπές εκδηλώσεις

STEMMA Ιδιαίτερα Αρώματα & Καλλυντικά

STEMMA υπέρ της Στοργής

Το κατάστημα STEMMA Ιδιαίτερα Αρώματα και Καλλυντικά συμπληρώνοντας ένα χρόνο λειτουργίας του, διοργάνωσε την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010, διήμερο παρουσίασης των προϊόντων που διατίθενται αποκλειστικά στο κατάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, οι εκλεκτές προσκεκλημένες του κ. Κλήμη Χατζημαυρουδή, γνώρισαν κατά τη διάρκεια ειδικής παρουσίασης τη νέα σειρά προϊόντων μακιγιάζ Ellis Faas, τα εξαιρετικά φίνα αρώματα, δημιουργήματα αναγνωρισμένων διεθνών αρωματοποιών καθώς και τα βιολογικά καλλυντικά Daniele de Winter. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο κατάστημα, οι κυρίες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τη νέα σειρά μακιγιάζ με την προσωπική επιμέλεια της make up artist Κωνσταντίνας Μαϊσουρίδου, η οποία επιμελήθηκε το μακιγιάζ τους και παράλληλα έδωσε συμβουλές για το ιδανικό αποτέλεσμα σε κάθε μία τους ξεχωριστά για να αναδείξουν τα σημεία του προσώπου τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ενόψει και της εορταστικής περιόδου.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, δείχνοντας την κοινωνική του ευαισθησία, διέθεσε μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της ημέρας στο Σύλλογο Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών ΣΤΟΡΓΗ.