Εκδηλώσεις

Λοιπές εκδηλώσεις

XSTILO

Παρουσίαση νέας σειράς επίπλων κουζίνας urban style από την XSTILO σε μία ιδιαίτερη βραδιά γευσιγνωσίας!

Η πρώτη μέρα του τελευταίου μήνα του έτους, μας βρήκε σε έναν υπέροχο χώρο. Μέσα σε μια ατμόσφαιρα εορταστική, οι ιδιοκτήτες της εταιρείας XSTILO Χατζηπατέρας, κκ. Σταύρος & Γιώργος Χατζηπατέρας, υποδέχτηκαν την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου 2010, εκλεκτούς πελάτες, συνεργάτες και φίλους, σε μία πρωτότυπη βραδιά παρουσίασης της νέας σειράς επίπλων κουζίνας urban style, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Philippos Business Center στη Θεσσαλονίκη.

Στα πλαίσια της παρουσίασης για το 2011 της νέας σειράς επίπλων κουζίνας urban style, οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματα των νέων επίπλων κουζίνας και ντουλάπας, σχεδιασμένα για να ικανοποιούν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη και να διασφαλίζουν την αισθητική και λειτουργικότητα μίας σύγχρονης κατοικίας.

Οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι και οι επαγγελματίες του χώρου περιηγήθηκαν στο μοντέρνο, ζεστό και πραγματικά φιλόξενο εκθεσιακό χώρο της εταιρείας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μία βραδιά γευσιγνωσίας με στόχο να νοιώσουν ότι δοκιμάζουν ιδιαίτερες γεύσεις στην κουζίνα τους σπιτιού τους!